Grand Challenge

Thursday 25 October – Conference Day 4

15:30 – 18:00 Crystal Ballroom 3

Chair: Shuqiang Jiang (Chinese Academy of Sciences)

Content based video relevance prediction

  • Challenge summarization and Award ceremony (15 min) 【3:30-3:45】

Peng Wang / Xiaohui Xie

  • Accepted paper presentation (12 min) 【3:45~3:57】

Content-Based Video Relevance Prediction with Second-Order Relevance and Attention Modeling

  • Accepted paper presentation (12 min) 【3:57~4:09】

Feature Re-Learning with Data Argumentation for Content-based Video Recommendation

 

Perfect Corp. Challenge 2018: Half Million Beauty Product Image Recognition

  • Challenge summarization and Award ceremony (15 min) 【4:09-4:24】
  • Accepted paper presentation (12 min) 【4:24~4:36】

Unprecedented Usage of Pre-Trained CNNs on Beauty Product

  • Accepted paper presentation (12 min) 【4:36~4:48】

Beauty Product Image Retrieval Based on Multi-Feature Fusion and Feature Aggregation

  • Accepted paper presentation (12 min) 【4:48~5:00】

Regional Maximum Activations of Convolutions with Attention for Cross-Domain Beauty and Personal Care Product Retrieval

 

Social Media Headline Prediction (SMHP)

  • Challenge summarization and Award ceremony (15 min) 【5:00-5:15】
  • Accepted paper presentation (12 min) 【5:15~5:27】

Best Performance Team: hmjmf

  • Accepted paper presentation (12 min) 【5:27~5:39】

Top Performance Team1: Southern Taiwan Club

  • Accepted paper presentation (12 min) 【5:39~5:51】

Top Performance Team2: Kun

  • Accepted paper presentation (12 min) 【5:51~6:01】

Top Performance Team3: GAN